AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Het is te gek voor woorden als je standpunt Ajax honoreert’

Afgelopen zondag werd de kraker tussen Ajax en Feyenoord na 55 minuten gestaakt. En het is nu nog altijd niet duidelijk wanneer deze wedstrijd zal worden uitgespeeld.

Arne Slot gaf al aan dat welke oplossing er ook komt de competitievervalsing altijd aan de orde zou zijn. Mossou is het hiermee eens: “Hij heeft volledig gelijk. Bij die eerste staking is het al competitievervalsing. Als ze het eerste uur door kunnen spelen had het 0-4 of 0-5 gestaan. Daarbij was Ajax rijp voor een rode kaart, ze waren super gefrustreerd. Ook die angel werd eruit gehaald toen het werd stilgelegd.

Voor Feyenoord zijn er twee opties mogelijk. Of deze week uitspelen, of een 0-3 overwinning. “Het competitiebestuur kan gevoelsmatig niets anders doen dan Feyenoord hierin serieus nemen”, vindt Mossou. “Het zou te gek voor woorden zijn als je het standpunt van Ajax honoreert. De minst slechte oplossing is 0-3 als einduitslag en weg ermee. Daar moet je voor gaan.”

Ajax rekent volgens het ANP erop dat het restant van de wedstrijd wordt uitgespeeld. Dat lijkt de komende tijd bijna onmogelijk gezien het drukke programma dat Ajax heeft. Feyenoord wil het duel in ieder geval niet na deze week pas uitspelen”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.