AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajacied liep als een blinde kip voor de verdediging’

De analisten Kees Kwakman en Marciano Vink hebben voor ESPN teruggeblikt op de wedstrijd van Ajax tegen Olympique Marseille. Vink zag middenvelder Benjamin Tahirovic een verschrikkelijke wedstrijd spelen.

De Bosniër werd in de rust dan ook gewisseld door Maurice Steijn voor jeugdproduct Silvano Vos. “Hij was dramatisch. Hij begrijpt totaal niet waar hij moet lopen, hij loopt als een blinde kip voor de verdediging. Al het gevaar van Olympique Marseille ontstaat voor de verdediging van Ajax.”

“Het is niet te geloven”, vindt ook Kwakman over het optreden van Tahirović. Al is de analist van menig dat hij niet de enige is. “Er wordt zoveel balverlies geleden, daar is niet tegenop te spelen. Dan weer de rechtsback, dan weer Berghuis, dan weer Tahirović, dan weer Hato. Daardoor wordt het een heen-en-weer-wedstrijd. Het is zo onzeker, er zit geen enkel idee achter, ook niet in de opbouw.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.