AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hij moet er direct uit bij Ajax, hij verneukt alles’

Sven Mislintat is de man die bij Ajax alle touwtjes in handen heeft. Dit is de mening van analist Andy van der Meyde. Hij ziet hem nog liever vandaag dan morgen vertrekken bij de Amsterdammers.

“Die Sven (Mislintat) moet er direct uit, morgen moet hij weg. Hij verneukt alles bij Ajax, alles gaat naar de klote. Dit kan niet zo verder, hij moet heel snel wegwezen”, zegt een keiharde Van der Meijde bij Vandaag Inside. Kieft is het daarmee eens: “Steijn geeft al aan dat hij niks te vertellen heeft, zo is hij binnengekomen. Mislintat zegt: ‘Ik bepaal alles, anders krijg je de baan niet.'”

Sneijder begrijpt echter wel dat Steijn zijn kans heeft gegrepen. “Als jij de kans krijgt als Steijn zijnde, dan pak je die kans toch altijd? Ajax had best een behoorlijke portefeuille, ze konden veel uitgeven. Het is alleen totaal verkeerd uitgegeven en dan zit je opeens op de verkeerde plek”, besluit Sneijder.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.