AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Niet erg dat het wat minder gaat met Ajax’

Michiel Kramer heeft zich gisteren in het programma ‘Studio Voetbal’ niet populair gemaakt bij de Ajax-supporters. De spits van RKC deed namelijk lacherig over de gang van zaken in Amsterdam en leek niet te hopen op Europees succes aanstaande donderdag tegen Olympique Marseille.

Kramer, Pierre van Hooijdonk, Arno Vermeulen en Ibrahim Affelay spraken over de huidige staat van Ajax en wat de ploeg in de Europa League kan verwachten. Kramer reageert desgevraagd lacherig op de huidige situatie: “Ik denk dat iedere wedstrijd voor Ajax nu een lastige pot wordt. Ik vind dat ook niet zo heel erg, eerlijk gezegd, dat het bij Ajax even wat minder gaat.”

Kijk hieronder naar een aantal reacties via het medium Twitter……

One thought on “‘Niet erg dat het wat minder gaat met Ajax’

  1. Hij is het niet eens waard om op te reageren.
    Het kan even minder zijn met Ajax, maar we komen er altijd weer bovenop…en dan komt er weer een prachtige periode mooi godenvoetbal.
    Advies aan Steijn is om een paar wedstrijden van 2018-2019 te laten zien aan de nieuwe spelers, waar iedere speler ervoor gaat en aan positievoetbal doet. Dan zien ze direct wat er nodig is! En dat oefenen. Borst vooruit, mes tussen de tanden en …GAAN!!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.