AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Mislintat heeft uitgepakt met een verzameling twijfelgevallen’

Ajax heeft gisteren tegen FC Twente wederom een dramatische indruk achter gelaten. Aankopen als Chupa Akpom, Borna Sosa en Josip Šutalo begonnen in de basis van de Amsterdammers maar konden geen potten breken. Verslaggever Jack van Gelder is dan ook niet onder de indruk.

Op Twitter haalt hij uit naar het transferbeleid van technisch directeur Sven Mislintat en geeft hij tegelijkertijd steun aan trainer Maurice Steijn. “Prima FC Twente. Zeer dynamisch. Ik heb medelijden met Maurice Steijn. Mislintat is erin geslaagd om een verzameling twijfelgevallen te kopen voor te hoge bedragen.”

Van Gelder heeft in de reacties op zijn bericht verdere kritiek op Mislintat. “Koopt spelers zonder reputatie op een enkele uitzondering na en heeft daarvoor meer dan 100 miljoen uitgegeven.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.