AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Karim El Ahmadi schrikt van miljoenenaankoop Ajax’

Ajax gaf de afgelopen zomer vele miljoenen uit aan nieuwe spelers, maar sommige wisten nog totaal niet te imponeren. Gisteren verloren de Amsterdammers kansloos met 3-1 op bezoek bij FC Twente.

“De diepgaande middenvelders van Twente zagen iedere keer de gaten in het centrum van Ajax”, begint analist Karim El Ahmadi bij ESPN. “Zij waren echt de hele tijd gevaarlijk. Maar die Sutalo, en dat bleef hij de tweede helft ook doen, stond nooit in positie. En daar gokte Twente op. Sutalo was uit positie, en dan dook Ugalde in het gat. Dat was eigenlijk het grootste probleem de eerste helft, maar de tweede helft was het ook een probleem.”

“Voor mij leek het soms gewoon dat Hato juist de ervaren speler en Sutalo de jonge speler, want hij liep gewoon de hele wedstrijd uit positie”, vervolgt El Ahmadi, die wel positief gestemd is over Borna Sosa. “In aanvallend opzicht maakte hij beste wel een goede indruk met zijn voorzetten. De eerste voorzet leverde een goal (van Brobbey, red.) op en bij de tweede voorzet had het ook een goal moeten zijn. Dus ik vond hem nog wel prima spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.