AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ik wens Ajax aanstaande zondag een prettige wedstrijd’

Volgende week zondag staat De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord in de Johan Cruijff ArenA op het programma. Analist Ibrahim Afellay vreest het ergste voor de Amsterdammers. Hij heeft geen goed woord over voor het spel dat ze op dit moment laten zien.

Over Feyenoord is hij wel te spreken, zo liet hij zondagavond weten. “”Ook dit jaar is het gewoon weer intens genieten van Feyenoord. Zelfs met een voorsprong van 3-0 zie je Slot zijn team naar voren dirigeren om de druk er volop op te houden, dat is geweldig om te zien”, vertelt de oud-speler van onder meer FC Barcelona.

“Voor het eerst in jaren gaat Feyenoord als favoriet de klassieker in”, zo stelt de ook aangeschoven Pierre van Hooijdonk. Ibrahim Affelay is het daarmee eens en geeft een duidelijke statement af over de kansen van de Amsterdammers. “Met de vorm waarin Feyenoord verkeert, met zijn flitsende aanvallers en geweldige positiespel, dan wens ik Ajax een prettige wedstrijd”, besluit Afellay.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.