AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Nieuw Ajax-debacle: ‘Schandalig wat we laten zien’

Ajax-aanvoerder Steven Bergwijn heeft geen goed woord over voor het spel wat zijn ploeg vanmiddag op de mat heeft gelegd tegen FC Twente. De Amsterdammers gingen kansloos met 3-1 ten onder. Na afloop van de wedstrijd meldde hij zich voor de camera’s van ESPN.

“Ik erger me aan alles. De scherpte, hoe we beginnen en voetballen, hoe we de duels aangaan… of niet aangaan. Zo kan ik nog wel doorgaan. Ik heb eerlijk gezegd geen woorden ervoor. Je kan altijd zeggen dat het een nieuw team is, maar ja… dat kan iedereen. Na twee minuten krijg je een goal tegen, vier minuten later weer, dan is het klaar, dan is het over.”

De aanvaller ergert zich kapot aan de manier waarop Ajax aan de twee helften begon. “Als je ziet hoe we beginnen, ook in de tweede helft. We hameren er nog op en krijgen meteen een kans krijgen. Dan kan je zeggen dat het een nieuw team is, maar je moet met je hart spelen. Dat mis je gewoon. Het was gewoon niet goed, het was schandalig wat we hebben laten zien.”

Het liep bij Ajax niet en dat leidde tot de nodige overtredingen van de Amsterdammers. “Op een gegeven moment ga je tegen jezelf voetballen, dat moet juist niet. Deze wedstrijd heb je dat gezien.”We moeten er echt goed voor zitten en ons best doen. Dit gaat zo niet langer.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.