AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-speler opnieuw racistisch bejegend in Enschede’

Ajax kwam vanmiddag niet verder dan een 3-1 nederlaag op bezoek bij FC Twente. Na de wedstrijd heeft zich weer een incident voorgedaan richting Brian Brobbey. De aanvaller zou namelijk racistisch zijn bejegend na de wedstrijd door een supporter.

Over het treurige incident weet de Enschedese club het volgende te melden. “De identiteit van de dader is vastgesteld. Ajax gaat aangifte doen. De betreffende persoon wordt strafrechtelijk vervolgd en krijgt per direct een stadionverbod. Arnold Bruggink heeft namens FC Twente excuus aangeboden in de spelersbus van Ajax. We vinden het verschrikkelijk dat dit na de wedstrijd is gebeurd, dit past niet bij FC Twente.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.