AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Dat heeft Sven Mislintat heel goed gedaan’

Journalist Willem Vissers ziet dat Ajax momenteel door een hopeloze periode gaat in haar clubgeschiedenis. Toch vindt hij niet dat alles fout gaat in Amsterdam.

“Het is gewoon een hele lastige situatie bij Ajax”, schetst Vissers in het NH Radio Sportcafé. Hij ziet vooral in Sven Mislintat een probleempunt. “Een man uit Duitsland die wij eigenlijk allemaal niet kennen krijgt de vrije hand om allemaal nieuwe spelers te kopen.”

Mislintat krijgt ook complimenten voor de verkoop van spelers. “Dat heeft hij goed gedaan. Daramy heeft geen bal geraakt bij Ajax en werd gehaald voor tien miljoen euro. Mislintat heeft hem verkocht voor vijftien miljoen euro en dat is best wel knap. Hij heeft heel veel spelers aangetrokken en nu moet daar een team van gemaakt worden door een trainer die eigenlijk andere spelers wilde. Dat is een beetje leven in onzekerheid, maar we moeten het wel een kans geven”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.