AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Als Ajax zijnde zou ik hem altijd binnenhalen’

Clubwatcher Mike Verweij adviseert Ajax om Anwar El Ghazi binnen te halen. De rechtsbuiten houdt momenteel zijn conditie op peil bij de Amsterdammers nadat zijn contract bij PSV werd ontbonden.

De clubwatcher denkt dat Maurice Steijn de rechtsbuiten er graag bijheeft. “Steijn heeft in Duitsland geroepen om Nederlandse spelers met een Ajax-achtergrond. En de statistieken van El Ghazi bij PSV afgelopen seizoen zijn nog best aardig: 33 wedstrijden, 9 goals en 2 assists. Als je geen echte rechtsbuiten in je selectie hebt, dan kun je er volgens mij beter mee verlegen zitten dan om verlegen. Het is een uitgelezen kans, dus ik zou El Ghazi altijd binnenhalen”, aldus Verweij in Kick-off.

El Ghazi vertrok bij PSV vanwege een eerder akkefietje met Peter Bosz, weet de journalist. “Peter Bosz zat daar en die heeft ook aangegeven dat hij maar heel moeilijk over dat akkefietje dat hij bij Ajax met El Ghazi had kon heenstappen. Dat boterde vanaf het begin niet. En toen is in goed overleg besloten om zijn contract bij PSV te ontbinden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.