AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-shirt straks gratis bij een pak melk’

Het nieuwe thuisshirt van Ajax lijkt niet veel los gemaakt te hebben bij de fans van de Amsterdammers. Eerder werd bekend dat je het thuistenue gratis kan laten bedrukken en nu merken supporters op dat het shirt ook al gratis te verkrijgen is met een winactie in de supermarkt.

Een groot deel van de supporters van Ajax reageerden niet enthousiast op de bekendmaking van nieuwe thuistenue van Ajax, waardoor het ook niet het shirt zal zijn dat het best verkocht wordt door de Amsterdamse club. Op sociale media denkt men dat het shirt niet goed verkocht, aangezien het regelmatig wordt betrokken bij winacties en andere aanbiedingen.

Kijk hieronder naar een aantal reacties via het medium Twitter……

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.