AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Goed nieuws voor Ajax in treffen met FC Twente’

Ajax lijkt aanstaande zondag in de uitwedstrijd tegen FC Twente weer te kunnen beschikken over aanvoerder Steven Bergwijn. De verwachting is dat hij de wedstrijd namelijk zal gaan halen. Dit geeft journalist Johan Inan aan in de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad.

Daarnaast kan Steijn natuurlijk ook weer beschikken over Steven Berghuis, die terugkeert van een schorsing. Dit zijn wel twee belangrijke spelers voor Ajax.”

Inan ziet een paar zekerheidjes in het elftal van Steijn. “Je zag tegen Fortuna Sittard dat Ajax aanvallend weinig kon uitrichten. Dus die twee zal Steijn zeker gaan opstellen. Samen met Jay Gorter, Jorrel Hato en Josip Šutalo zijn zij in mijn ogen de enige zekerheden in de basisopstelling van Ajax, en dus moet Steijn nog een half elftal gaan vullen. Daarin heeft hij veel opties.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.