AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gaat langer in zee met miljoenendeal’

Ajax heeft de samenwerking met het bedrijf Acronis opengebroken en verlengt. Ze zijn nu tot medio 2026 aan elkaar verbonden. Drie jaar geleden haalde de Amsterdammers de sponsor binnen.

Toen werd gemeld dat de Amsterdammers daar ‘miljoenen’ aan gingen verdienen. Nu is de samenwerking dus verlengd. “Acronis is inmiddels een vertrouwd gezicht bij Ajax; zowel op de Toekomst als shirtsponsor van de jeugd alsmede in onze organisatie”, zegt commercieel directeur Menno Geelen. “De gezamenlijke ICT-werkzaamheden worden op basis van de succesvolle samenwerking de afgelopen jaren voortgezet en uitgebreid.”

Niels Kuenen, directeur strategisch account management Acronis, is blij met de verlenging. “Ajax loopt voorop in het verzamelen van data. Wij kunnen helpen bij het analyseren en beschermen van die data, zodat Ajax de juiste strategische en commerciële beslissingen kan nemen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.