AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Saoedische club wil toeslaan voor oud-beleidsbepaler van Ajax’

Het Saoedische Al Shabab wil toeslaan bij het Belgische Royal Antwerp. Ze overwegen namelijk om Marc Overmars en trainer Mark van Bommel van ze over te nemen. Hier maakt de journalist Sacha Tavolieri melding van.

Na een succesvol jaar in België staat het duo er goed op in het Midden-Oosten. Volgens de journalist is er nog geen bod neergelegd bij Antwerp, maar behoort het tot de concrete mogelijkheden. De club zoekt een nieuwe trainer nadat het recent Marcel Keizer ontsloeg. Overmars moet de technische lijnen gaan uitzetten.

Ook John Terry staat hoog op het lijstje om de nieuwe trainer te worden bij Al Shabab. De definitieve keuze moet nog vallen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.