AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Misschien krijgt ‘Kok’ Mislintat binnenkort wel helemaal gelijk’

Ajax pakte de afgelopen transferperiode uit met de komst van een legio onbekende spelers. En mede daarom draait het bij de Amsterdammers momenteel nog voor geen meter, waardoor de druk op de technische man Sven Mislintat toeneemt.

Dat ziet ook Kees Jansma, die Maurice Steijn ook bepaalde uitspraken zag doen over het technisch beleid. “Je zou, met een beetje goede wil, ook kunnen zeggen dat hij zegt zoals het is”, zegt Jansma tegenover Voetbalzone. “Ik hoop dat de spelers die zijn aangetrokken goed zijn, maar ik ken ze niet. Is dat meteen een diskwalificatie van het beleid van de nieuwe technisch directeur? Ik weet het niet.”

“Zo wordt het wel uitgelegd, want zo gretig zijn we, maar misschien krijgt Mislintat wel helemaal gelijk over een paar weken. Ik weet het niet, want het merendeel van de spelers ken ik absoluut niet”, aldus Jansma.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.