AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Feyenoord en PSV uitstekend, Ajax heel slecht’

Ajax kent een beroerde seizoenstart met slechts vijf punten uit de eerste drie wedstrijden. De Amsterdammers beschikken over een totaal nieuwe selectie en om dat draaiende te maken is er tijd nodig.

“Het is een hele lastige tijd waar Ajax nu in zit”, begint Toine van Peperstraten tegenover Voetbalzone. “Wat Steijn zondag heeft gedaan, dat hij wat afstand neemt van de aankopen van Mislintat en tussen neus en lippen door zegt dat het niet zijn aankopen zijn, dat vind ik wel spelen met vuur.”

“De resultaten gaan straks alles ten goede doen keren”, vervolgt Van Peperstraten. “Maar als dat niet gebeurt, met een programma van FC Twente, Olympique Marseille en Feyenoord, dan moet het niet tegenzitten voor Steijn.”

“Het is hectisch in Amsterdam op dit moment. Het is ook niet zo dat Steijn nu tien dagen door kan trainen, want de helft van de spelers vliegt uit voor interlands. Er moet veel gebeuren daar in Amsterdam. Of ik het somber in zie voor Ajax? Als je vraagt hoe de topclubs er voor staan, dan staan Feyenoord en PSV er uitstekend voor en Ajax heel slecht”, besluit Van Peperstraten.

One thought on “‘Feyenoord en PSV uitstekend, Ajax heel slecht’

  1. Als supporter van Ajax en mooi voetbal is het enige dat je kan doen afwachten hoe de nieuwe groep zich vormt. Natuurlijk zeggen ze dat het kampioenschap het doel is. Maar iedereen weet dat dit gewoon, op dit moment, niet realistisch is. En hoe moeilijker de tegenstanders, hoe meer en sneller zo’n groep zich oplaad en weet wat er nodig is voor de top. Laten we ze gewoon de tijd geven en het voordeel van de twijfel. ER gebeuren wel meer wonderen in de wereld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.