AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Maurice Steijn heeft één grote fout gemaakt’

Sportjournalist Valentijn Driessen ziet dat de samenwerking tussen Maurice Steijn en Sven Mislintat bij Ajax verre van soepel verloopt. De technische baas lijkt namelijk totaal zijn eigen plan te trekken zonder te luisteren naar de hoofdtrainer.

Na het gelijkspel tegen Fortuna Sittard oordeelt Driessen dat de Ajax-trainer het lastig heeft. “Hij heeft een grote fout gemaakt, hij was zo blij dat hij voor Ajax mocht tekenen dat hij vergeten is zijn vetorecht over aankopen in zijn contract te zetten”, stelt hij bij de Telegraaf. “Hij moet het gewoon doen met het materiaal wat door Mislintat is geleverd.”

De meeste aankopen van Mislintat lijken weinig draagvlak bij Steijn te hebben. “Hij heeft ook aangegeven dat Mislintat zijn eigen koers heeft gevaren en hij daar nauwelijks inspraak op heeft gehad”, weet Driessen. “Er moet een twee-eenheid zijn en dat is bij Ajax niet het geval. Het is bijzonder gevaarlijk experiment wat ze aan het uitvoeren zijn en dat kan nog jaren kopzorgen opleveren.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.