AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Luka Ivanusec werd tevergeefs aangeboden bij Ajax

De Kroatische vleugelflitser Luka Ivanusec speelt nu voor Feyenoord maar hij had ook zomaar in het shirt van Ajax kunnen spelen. Hier maakt clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf melding van.

De Ajax-watcher weet dat de Kroatische aanvaller deze zomer bij Ajax aangeboden werd. “Ivanusec is via een Nederlandse tussenpersoon ook bij Ajax neergelegd. Maar Ajax hoefde hem niet, want ze hadden andere namen op het lijstje staan”, onthult hij. Uiteindelijk maakte de aanvaller voor een kleine negen miljoen de stap naar De Kuip.

Geen handige beslissing, luidt het oordeel van Verweij. Net als de aankoop van Carlos Borges Forbs van Manchester City. “Forbs is een jongen die alleen in het tweede van Manchester City heeft gespeeld, terwijl je ook Noa Lang had kunnen halen. Die is in beeld geweest en Steijn wilde hem heel graag, maar dat doen ze niet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.