AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hij had een De Bruyne-rol kunnen hebben bij Ajax’

Ajax zat maanden achter de Armeense middenvelder Eduard Spertsyan aan maar tot een transfer van de Krasnodar-middenvelder kwam het niet. De Raad van Commissarissen ging voor de transfer leggen vanwege de oorlog tussen Rusland en Oekraine.

“De discussie ging niet over zijn kwaliteiten, maar over het feit dat hij in Rusland speelde”, zegt Mislintat tegen De Telegraaf. “Hij had een geweldige speler voor ons kunnen zijn. Het is niet zo dat iemand daaraan twijfelt.”

Mislintat maakt een bijzondere vergelijking: “Hij had voor Ajax een rol kunnen hebben zoals Kevin De Bruyne bij Manchester City heeft. Hij is een speciale speler en die vind je niet voor dit geld (10 à 15 miljoen euro, red.) op de markt.”

Bij de afgeketste transfer van Spertsyan heeft Mislintat, volgens hemzelf, goed samengewerkt met de verschillende onderdelen binnen Ajax. “We hebben de rvc, we hebben de directie, we hebben een soort van technisch comité en wij discussiëren. Uiteindelijk is het alleen belangrijk wat de beslissing van Ajax was en die was om hem niet te nemen”, aldus Mislintat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.