AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ik zie Ajax niet meer als een serieuze titelkandidaat’

PSV heeft na de eerste drie competitiewedstrijden de volle buit binnen. Toch verwacht journalist Valentijn Driessen nog dat Feyenoord zich zal gaan mengen in de titelstrijd.

“Ik vind het te vroeg ten opzichte van Feyenoord, die spelen ook steeds beter”, begint Driessen over dat PSV de favoriet is voor het kampioenschap bij De Telegraaf. “Die hebben FC Utrecht finaal van de mat gespeeld. Dan kun je zeggen FC Utrecht stond al onderaan met drie gespeeld, nul punten, nul goals. Dus zo bijzonder is die 5-1 niet. Maar bij vlagen speelde Feyenoord heel goed voetbal, wat deed denken aan vorig jaar.”

“Ik zou zeggen het gaat tussen PSV en Feyenoord op dit moment. Ajax zie ik niet meer als een serieuze titelkandidaat”, vervolgt Driessen. “Staan nu ook al vier punten achter op PSV. Het zal gaan tussen Feyenoord en PSV. Die spelen allebei aantrekkelijk voetbal.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.