AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Brian Brobbey heeft geen vertrouwen in Ajax’

Volgens sportjournalist Valentijn Driessen zou Brian Brobbey geen vertrouwen meer hebben in het huidige Ajax. Hij trekt deze conclusie na een interview van de aanvaller na de wedstrijd tegen Fortuna Sittard van afgelopen zondag.

NOS-verslaggever Jeroen Grueter wilde na de wedstrijd in Sittard weten of hij er ‘een beetje vertrouwen’ in heeft. Daar reageerde de Ajax-spits met ‘ja, ja’ op, maar weet presentator Pim Sedee van de podcast Kick-Off: “Grueter vroeg toen: ‘Heb je er veel vertrouwen in?’ Toen zag je hem kijken van…”

Valentijn Driessen kan zich voorstellen dat Brobbey helemaal niet zit te wachten op dergelijke interviews. “Ik vind het sowieso knap dat Brobbey überhaupt nog voor de camera komt. Hij weet dat hij de strontkar over zich heen krijgt. Hij krijgt allemaal van dit soort kutvragen.”

De chef voetbal vervolgt: “Als hij werkelijk zijn hart laat spreken, dan zegt hij: ‘Natuurlijk heb ik er geen vertrouwen in. We hebben een stelletje klotespelers gehaald. Er liep hier veel kwaliteit, nu sta ik alleen in de spits bij Ajax. Het is gewoon treurig. En dan raak ik een bal goed, weliswaar buitenspel, maar een goede goal die een beetje vertrouwen geeft, en dan word ik na een uur gewisseld…’”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.