AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Mislintat pakt uit: ‘Spelers van twintig miljoen euro moeten er gelijk staan’

Sven Mislintat, de technische man van Ajax vindt dat zijn topaankopen van deze zomer er direct moeten staan. Hij wijst hiermee naar de prijskaartjes die er zijn neergeteld voor een aantal spelers.

Hij stond in aanloop naar de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard voor de camera van ESPN en is daar erg duidelijk over de nieuwe aanwinsten. “We hebben spelers van twintig miljoen euro gehaald en die moeten er gelijk staan”, vertelt de Duitser. “Andere spelers, die we voor drie/vier miljoen euro hebben gehaald, hebben veel potentie, maar moeten zichzelf nog bewijzen.”

“We moeten ook jongere spelers ontwikkelen. Maurice is de juiste man om deze spelers beter te maken”, stelt Mislintat. Ajax haalde de afgelopen transferperiode maasr liefst twaalf nieuwe spelers in huis en dus wordt het voor Steijn nog een enorme klus om alle nieuwelingen in te passen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.