AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hij zou Noa Lang er bij Ajax graag bij willen hebben’

Ajax-trainer Maurice Steijn zou niet de spelers hebben gekregen die hij wilde. Hier maakt De Telegraaf melding van. Hij had een lijst opgesteld van drie spelers waarvan er geen één van is gekomen.

In de podcast Kick-Off van De Telegraaf zegt verslaggever Mike Verweij: “Er zijn enkele spelers die hij graag wilde hebben. Noa Lang is er een van, en ook Thiago Almada stond op zijn verlanglijstje. Ik denk dat als je hem had gevraagd of hij Jerdy Schouten wilde hebben, hij ja had gezegd. Het is algemeen bekend dat hij Nick Olij van Sparta ook graag wilde hebben. Dit zijn gewoon de wensen van een trainer die relatief eenvoudig te vervullen waren, maar Mislintat heeft dat niet gedaan.”

“Deze week heeft Steijn enkele onthullingen gedaan en dat vond ik behoorlijk verrassend”, merkte Verweij op. “Hij is niet betrokken geweest bij enige transfers aan de voorkant. Met andere woorden, hij krijgt gewoon een selectie voorgeschoteld en moet het daar mee doen”, aldus Verweij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.