AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax-vertrekker: ‘Soms moet je je omgeving veranderen’

Davy Klaassen maakte op de slotdag van de transferperiode een verrassende overstap naar Internazionale. Hij tekende daar een contract voor een seizoen met een optie voor nog een jaar. De middenvelder wil zich gaan laten zien in de Serie A.

“Het is een zware competitie, maar ik heb er goede verhalen over gehoord. Ik kan niet wachten om in de Serie A te spelen. Soms moet je je omgeving veranderen. Ik kijk uit naar dit nieuwe avontuur”, reageert de 30-jarige middenvelder via de clubkanalen van Inter.

In Italië zijn ze inmiddels al bekend met zijn bijnaam, ‘Mister 1-0’. “Ik weet niet of het toeval was, maar vaak was het de 1-0. Daarom ben ik blij met deze bijnaam. Ik ben een allround middenvelder die het team kan helpen in zowel de aanval als de verdediging. Ik wil veel prijzen winnen met Inter”, reageert Klaassen als hij daarmee geconfronteerd wordt.

Klaassen sprak voorafgaand aan zijn transfer met Stefan de Vrij en Denzel Dumfries, landgenoten bij Inter. “Ze hebben me veel verteld over de club en het team. Het was allemaal positief, dus het was makkelijk voor mij.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.