AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax profiteert bij toekomstige verkoop

Davy Klaassen verruilde Ajax onlangs voor een nieuw avontuur bij Inter Milan. De Amsterdammers leiten hem transfervrij gaan maar hebben wel een doorverkoopclausule op hem bedongen. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

Klaassen rondde op Deadline Day de opmerkelijke overstap naar Inter af. De ervaren middenvelder vertrok transfervrij bij Ajax. Mogelijk pikken de Amsterdammers in de toekomst wel nog een graantje mee. De Italiaanse transferexpert weet te melden dat de ploeg van trainer Maurice Steijn een doorverkoopclausule van 20 procent heeft bedongen.

Met het oog op de leeftijd van Klaassen (30), zal deze mogelijke toekomstige transfersom niet heel hoog zijn. De Oranje-international zette bij de Italiaanse grootmacht zijn handtekening onder een contract tot medio 2024, met een optie voor nog een jaar. Of dat wel of niet gebeurt, is volledig aan Inter.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.