AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Van Bommel gaat tot het uiterste: ‘Ajax is Ajax niet meer’

Mark van Bommel heeft er alles aan gedaan om Gaston Avila voor zijn Royal Antwerp te behouden. Hier maakt Mike Verweij in de podcast Kick-off van de Telegraaf melding van. De Argentijnse vleugelback koos er toch voor om zijn loopbaan voort te zetten bij Ajax.

“Van Bommel was rouwig om de transfer”, weet Verweij. Hij heeft op het allerlaatste moment nog geprobeerd om die jongen in Antwerpen te houden. Hij vertelde hem: wij spelen wel in de Champions League en Ajax is Ajax niet meer.”

“De rest van Royal Antwerp is niet in rouw, omdat ze gewoon een gigantisch bedrag krijgen voor een jongen die ze een jaar geleden voor vier miljoen euro hebben gehaald”, vervolgt de Ajax-watcher. “Als je dan een linksback voor 12,5 miljoen euro kunt verkopen, kan ik me voorstellen dat je er niet heel rouwig om bent dat hij weggaat.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.