AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Owen Wijndal maakt overstap naar Manchester United’

Een zeer opvallend nieuwtje in de Engelse pers. Owen Wijndal zou namelijk in de belangstelling staan van Manchester United. Hier maakt het medium Manchester Evening News melding van.

Manager Erik ten Hag kan de komende weken geen beroep doen op Luke Shaw. Een spierblessure heeft hem voor enige tijd uitgeschakeld. Normaliter zou oud-Feyenoorder Tyrell Malacia het stokje overnemen, maar hij is de komende weken eveneens uit de roulatie. Om die reden gaat United proberen om een oplossing te vinden op de transfermarkt voor de korte termijn.

MEN heeft de opties in kaart gebracht en noemt daarbij ook Wijndal. Men schrijft daarbij als toelichting: “Zou Ten Hag opnieuw naar de Eredivisie kunnen kijken? Zeg nooit nooit. De Nederlander heeft er een gewoonte van gemaakt om spelers uit de Nederlandse competitie te halen of spelers die daar ooit hebben gespeeld.”

Het medium sluit niet uit dat Wijndal in beeld komt om Manchester United uit de brand te helpen. Het zou om een oplossing voor de korte termijn gaan, waardoor de Ajax-verdediger op lange termijn ook in Engeland weinig perspectief zou hebben. De komende tijd moet blijken welke oplossing Ten Hag uit de hoge hoed tovert.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.