AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax richt vizier op Edson Alvarez-opvolger’

Ajax heeft een nieuwe speler in het vizier. Het gaat om het 19-jarige Ecuadoraanse talent Oscar Zambrano. In 2022 liep hij al een keer stage bij de Amsterdammers en nu lonkt een terugkeer.

Het Argentijnse TyC Sports meldt dat Ajax al gesprekken voert met Quito, de club waar Zambrano momenteel actief is. Naar verluidt heeft Ajax concurrentie van twee andere clubs, maar is het onbekend om welke clubs het vooralsnog gaat. De verdedigende middenvelder kwam in februari 2022 al naar Ajax, maar keerde vervolgens weer terug naar Ecuador.

Met Edson Álvarez zag Ajax een verdedigende middenvelder vertrekken, waardoor het nog op zoek is naar een vervanger. Zambrano is door Ajax vermoedelijk voor een goedkope prijs op te pikken. Zijn marktwaarde wordt geschat op anderhalf miljoen euro. De middenvelder is ook jeugdinternational van Ecuador en stond volgens SPORT eerder al op de kandidatenlijst bij FC Barcelona.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.