AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax-aanwinst beschikt nog steeds niet over de juiste papieren’

Chuba Akpom moet zijn debuut bij Ajax nog langer uitstellen. Volgens Voetbal International beschikt de aanvaller nog steeds niet over de juiste papieren.

Akpom werd vorige week overgenomen van het Engelse Middlesbrough. Het was al duidelijk dat hij het eerste duel in Bulgarije aan zich voorbij moest laten gaan, maar ook de return in Amsterdam komt te vroeg. De deadline om de Engelsman aan te melden bij de UEFA komt te vroeg.

Op zijn vroegst zal Akpom pas op 3 september in actie kunnen komen. Dan speelt Ajax in de competitie tegen Fortuna Sittard. Datzelfde geldt voor de Kroatische verdediger Josip Sutalo, die voor ruim 20 miljoen euro overkwam van Dinamo Zagreb, en Gaston Avila van Royal Antwerp FC.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.