AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Kenneth Perez noemt beste Ajax-aankoop

Voormalig voetballer en huidig analist Kenneth Perez vindt dat Ajax met het aantrekken van Benjamin Tahirovic een goede zet heeft gedaan. In zijn ogen dan ook de beste aankoop van technisch directeur Sven Mislintat.

“Ik vind hem heel erg goed op zijn positie”, zegt Perez bij Dit Was Het Weekend over Tahirovic, die deze zomer voor 7,5 miljoen euro overkwam van AS Roma. “Hij is overal bij, biedt zich aan om driehoekjes te maken en is heel erg vaardig aan de bal. Van alle aankopen lijkt Tahirovic wel de beste.”

Wel plaatst de Deen meteen een kanttekening bij de keuze van Mislintat om miljoenen te betalen voor Tahirovic. “Het is wel een speler zat die op de bank van Roma. Ik vraag me dan af: kan hij een team mee op sleeptouw nemen? Iemand die bij Roma niet aan spelen toekomt, gaat die Ajax dan echt beter maken?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.