AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gaat volgende klapper snel presenteren’

Ajax heeft weer een nieuwe speler binnen. De 21-jarige Gaston Avila zal op korte termijn een vijfjarig contract ondertekenen bij de Amsterdammers. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Hij moet het probleem op de linksbackpositie oplossen voor Ajax. Trainer Maurice Steijn uitte eerder al zijn onvrede over Owen Wijndal en Anass Salah-Eddine en dus is de 21-jarige Argentijn een zeer welkome versterking. Ávila tekent voor vijf seizoenen bij Ajax, dat naar verluidt ruim twaalf miljoen euro betaald aan het Royal Antwerp van Marc Overmars.

Nicolas Tagliafico en Hiroki Ito werden recentelijk ook in verband gebracht met een overstap naar Amsterdam, maar het duo bleek niet haalbaar. Ávila maakte het voorbije seizoen grote indruk bij Royal Antwerp, dat de linksback een jaar eerder voor 4,4 miljoen euro overnam van het Argentijnse Boca Juniors.

One thought on “‘Ajax gaat volgende klapper snel presenteren’

  1. rens sala edin wijndal afgang horen niet bij ajax thuis sven mislintat moet nu doorpakken en de beste aanvallende middenvelder van Armenie eduard spertsyan naar amsterdam halen ik verzeker jou dan gaat AJAX meedoen voor het kampioensschap van Nederland seisoen 23/24
    komop sven actie als real sociedad ZAkharyan kan halen zonder problemen dan mag ajax ook spertsyan halen wat zullen we nou krijgen godverdomme fuck en schijt aan die rvs.
    het gaat om het kampionschap championsleaq de toekomst van ajax

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.