AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Mislintat noteert na Sutalo volgende miljoenenklapper’

Ajax pakte vandaag eerder uit met de komst van Josip Sutalo maar ze hebben ook beet voor de Argentijnse linksback Gaston Avila. Naar verluidt hebben ze een akkoord bereikt met zijn werkgever Royal Antwerp over een transfersom van 12,5 miljoen euro.

Hier maakt De Telegraaf melding van. Eerder kwam de Argentijn zelf al mondeling tot overeenstemming over een verbintenis tot de zomer van 2028.” “Zodra het papierwerk tussen Ajax en de speler en de contracten tussen de clubs in orde zijn gemaakt, ondergaat Avila de medische keuring”, vervolgt De Telegraaf. “Daarna kan zijn komst snel wereldkundig worden gemaakt.”

In zijn vaderland Argentinië wordt Ávila vergeleken met Lisandro Martínez, die Ajax eerder voor veel geld verliet voor Manchester United. Oefenmeester Maurice Steijn zal blij zijn met de komst van de vleugelverdediger, want hij liet zich al een paar keer laatdunkend uit over zijn opties op de linkerflank. Onder meer Owen Wijndal moest het ontgelden. Ávila kan tevens uit de voeten in het centrum en kan dus als back-up dienen voor Jorrel Hato.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.