AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Streng Ajax stelt ultimatum aan deze club’

Ajax wil zich graag versterken met de Japanse verdediger Hiroki Ito. Alleen verlopen de onderhandelingen met zijn werkgever VFB Stuttgart nogal stroef. Technisch directeur Sven Mislintat nu een ultimatum gesteld.

Ze geven tot maandag om duidelijkheid te verschaffen over Ito. Gebeurt dat niet, dan schakelt Mislintat door naar andere opties. Eén daarvan is Gaston Avila. De verdediger van Royal Antwerp FC zou een slordige twaalf miljoen euro moeten kosten. Een terugkeer van Nicolás Tagliafico (Olympique Lyon) lijkt niet meer aan de orde.

Ito staat nog altijd bovenaan het lijstje in de Johan Cruijff Arena. Het is geen geheim dat Mislintat hoopt op een hereniging met de Japanner. De Duitser legde al twee biedingen neer bij zijn oude club, maar die werden allebei afgewezen. Stuttgart beloofde Ajax later met een tegenvoorstel te komen, maar vervolgens bleef het stil. Maandag valt er een beslissing.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.