AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hij is voor mij nu nummer één, Anton Gaaei is de uitdager’

Sven Mislintat pakte gisterenavond uit met alweer de zevende aanwinst van Ajax. De Deense vleugelback Anton Gaaei werd gepresenteerd door de Amsterdammers. De technisch directeur is zeer in zijn nopjes met de nieuwe aankoop.

“Goede mentaliteit, sterk, loopvermogen, goede voorzet, jong”, zo beschrijft Mislintat de nieuwe aankoop van Ajax. “Een hoop kenmerken die goed bij Ajax passen. Volgens mij een van de beste spelers in Scandinavië op die positie. Ook al is hij nog jong.”

“Een goede aankoop voor ons, ook gezien onze historie met Deense spelers”, vervolgt de Duitser. “Hij weet dat Ajax het begin is. Niet het einde. Het zit niet in zijn karakter om nu al te denken dat hij er is. Hij wil het nu gaan bewijzen. Dat is speciaal. Hij gaat net als de andere Denen leveren. Hij is voor de toekomst, maar kan nu ook al spelen. Bij Viborg FF speelde hij bijna alles. Hij was onderdeel van het team dat vorig jaar heel succesvol was.”

In Amsterdam zal de jonge Deen de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Devyne Rensch. “Devyne is voor mij nu nummer één, maar Gaaei is de uitdager. We hebben voor elke positie twee of drie goede spelers nodig. Eentje voor de toekomst, al zou hij ook morgen kunnen spelen”, besluit Mislintat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.