AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Josip Sutalo-deal in de afrondende fase’

Het duurt niet lang meer voordat Josip Sutalo zich speler van Ajax mag noemen. Volgens de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano bevindt de deal zich namelijk in de afrondende fase.

Ajax en Dinamo Zagreb kwamen enkele dagen geleden eindelijk tot een akkoord over de Kroatische verdediger. De Amsterdammers maken een bedrag van twintig miljoen euro plus bonussen over naar de Kroatische hoofdstad. Volgens eerdere berichtgeving moet Ajax nog wel even wachten tot Sutalo definitief kan worden gepresenteerd. Dinamo Zagreb wil hem pas laten gaan als ze de laatste voorrondes voor de Champions League hebben gespeeld. Na 19 augustus mag hij het vliegtuig naar Amsterdam pakken.

Tot die tijd moet Maurice Steijn het dus nog doen met zijn huidige selectie spelers. Hij verklapte tijdens zijn persconferentie voor het duel met Heracles Almelo al, dat Jakov Medic zal gaan spelen. De Kroatische verdediger werd eerder deze transferperiode overgenomen van St. Pauli. De verwachting is dat Jorrel Hato zijn partner zal worden in het centrum voor de seizoensopening.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.