AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Hij wilde graag naar Ajax, maar hij is ongetraind en te dik’

Sportmarkerteer Chris Woerts vindt het begrijpelijk dat Ajax de gesprekken met Wesley Sneijder even in de ijskast heeft gezet. In het programma ‘De Oranjezomer’ zegt hij dat de recordinternational te ongetraind en te dik is om aan de slag te kunnen gaan bij de Amsterdammers.

“Hij is ook veel te dik”, trapt Woerts gelijk af met zijn betoog over Sneijder. “Hij heeft geen topsportmentaliteit. Sneijder wil zelf heel graag, maar ook zijn zaakwaarnemer heeft al tegen hem gezegd: dit moet je niet willen. Dat is ook zo. Hij is ongetraind en ziet er echt niet uit.”

Sneijder onthulde deze week zelf via zijn Instagram dat Ajax de gesprekken om hem in de technische staf te krijgen ‘on hold’ heeft gezet. Mede daarom zou de oud-speler zelf de stekker eruit hebben getrokken.

Woerts wijst ook naar de beelden van de vakantie van Sneijder die regelmatig online komen. “Hij is nu op vakantie en zit alleen maar in disco’s. Engelbewaarder te zingen, het gaat héél de dag door. Sneijder is boos op Ajax, maar ik denk dat de club het beste besluit heeft genomen om de gesprekken on hold te zetten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.