AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax zet gesprekken met Wesley Sneijder voorlopig ‘on hold’

Wesley Sneijder zal voorlopig niet worden opgenomen in de technische staf van Ajax. De gesprekken tussen de Amsterdammers en de rcordinternational zijn namelijk ‘on hold’ gezet. Dit maakte trainer Maurice Steijn bekend op de jaarlijkse Open Dag van de club.

Als reden geeft de coach dat Ajax momenteel druk bezig is met de invulling van de selectie voor het seizoen wat dit weekend al van start gaat. “We hebben de gesprekken met hem even on hold gezet”, vertelt de coach aan ESPN.

Dat houdt echter niet in dat een samenwerking van de baan is. Steijn blijft daarin namelijk positief. “Wesley wil zich volledig storten op het trainersvak en zijn diploma’s gaan halen. Ik vind dat we dat soort spelers een podium moeten geven. We komen er bij hem op terug, absoluut. En kijken dan in welke vorm we het gaan gieten”, besluit de coach.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.