AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ryan Gravenberch staat voor Italiaanse klappertransfer’

Ryan Gravenberch staat open voor een tijdelijk verhuur aan de Italiaanse grootmacht Juventus. Hier maakt het medium ‘Calciomercato’ melding van. De middenvelder komt bij Bayern Munchen weinig aan spelen toe en daar hoopt ‘De Oude Dame’ nu van te profiteren.

Juventus houdt naar verluidt de situatie van Gravenberch nauwlettend in de gaten gehouden. De Italiaanse topclub volgt de middenvelder al sinds zijn tijd bij Ajax en wil hem nu graag op huurbasis overnemen van Bayern.

Volgens Italiaanse media zou Gravenberch zelf ook openstaan voor een tijdelijk vertrek bij de Duitse kampioen. Bij Juventus hoopt hij meer speeltijd te krijgen dan in zijn eerste jaar in München. De Nederlander kwam afgelopen seizoen wel tot 33 wedstrijden, maar moest het vaak doen met korte invalbeurten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.