AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ik dacht: dat is een moeilijk ventje, hij komt van Ajax’

Ruud Vormer speelde in zijn periode bij Club Brugge o.a met Noa Lang. De middenvelder heeft mooie worden over voor de kersverse PSV-flitser.

Zo kan Vormer zich een moment met Lang nog wel herinneren. De toenmalig aanvoerder van Club nam Lang namelijk onder zijn hoede in zijn eerste weken bij de club. “Toen hij een paar maanden bij de club was, kwam hij bij me thuis”, vertelt Vormer aan de NOS. “Kwam hij plots aan met een schoenendoos van Dior, maatje 43. Hier, voor jou. Omdat je me hier zo hebt geholpen, zei hij toen. Had ik ineens nieuwe schoenen. Typisch Noa’tje.”

“Noa was meteen een mannetje, hoor. Maar wel op een positieve manier. Ik dacht: dat is een moeilijk ventje, hij komt van Ajax. Maar eenmaal op de club merkte ik meteen dat het een positieve jongen was met een goed hart”, aldus vormer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.