AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Drie nieuwe verdedigende klappers genoemd bij Ajax’

Ajax wordt door het Italiaanse medium Tuttomercatoweb in verband gebracht met drie nieuwe verdedigers. De Amsterdammers willen zich graag versterken met Josip Sutalo, maar die onderhandelingen met zijn club Dinamo Zagreb verlopen tergend moeizaam.

Sven Mislintat sprak 2,5 uur met vertegenwoordigers van de club, maar keerde huiswaarts zonder tastbaar resultaat. Van Mislintat is echter bekend dat hij op meerdere borden schaakt en TMW denkt te weten op welke. De eerste kandidaat die wordt genoemd, is Martin Erlic (25). Hij is net als Sutalo een international van Kroatië, maar speelt al zijn hele profcarrière in Italië. Hij heeft een contract tot medio 2026 bij Sassuolo. Ook optie nummer twee speelt in de Serie A: Nehuén Pérez (23), enkelvoudig Argentijns international en op papier tot medio 2027 speler van Udinese.

Tot slot wordt Valentín Gómez (20) van het Argentijnse Vélez Sarsfield genoemd. Hij is de minst ervaren speler van het drietal, maar heeft op zijn jonge leeftijd toch al 53 officiële wedstrijden voor Vélez Sarfield op zijn naam. Het contract van Gómez loopt tot eind 2024.

One thought on “‘Drie nieuwe verdedigende klappers genoemd bij Ajax’

  1. sutalo en spertsyan moet ajax kopen weer een nederlaag tegen dortmunt. vandaag zondag 6 augustus 2023.
    de hele achterhoede middenveld in de spits waardeloos.
    nee ik zie de toekomst van ons aller ajax zowel in de competitie als europees somber in.
    ik ben een die hard ajaxfan maar zoals het nu gaat heb ik gewoon geen zin meer om naar de wedstrijden van ajax te kijken.
    ik ben gewoon jaloers op feijenoord en psv.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.