AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Oogappeltje van Sven Mislintat is niet te koop’

Ajax lijkt de komst van de Japanse verdediger Hiroki Ito (24) uit het hoofd te moeten zetten. Zijn club VFB Stuttgart wil hem namelijk niet verkopen.

De Telegraaf onthulde deze week dat Ajax werk maakt van de komst van Ito, die wordt gezien als ideale back-up van Jorrel Hato. De Japanse verdediger is een oude bekende van directeur voetbalzaken Sven Mislintat, die de door Ajax begeerde verdediger in de zomer van 2021 naar Stuttgart haalde.

Een hereniging met Ito lijkt er echter niet in te zitten voor Mislintat. “Hiroko vormt een onmisbare schakel in onze sportieve strategie. We zijn op dit moment niet van plan hem van de hand te doen”, vertelt Wohlgemuth in gesprek met BILD.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.