AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Met Wout Weghorst haalt Ajax vijftien doelpunten’

Ajax is nog altijd opzoek naar een concurrent voor Brian Brobbey. En een naam die de laatste dagen steeds nadrukkelijker wordt gelinkt aan de Amsterdammers is die van Burnley-spits Wout Weghorst.

Voetbaljournalist Lars Jesse ven Eijden reageert op het gerucht rond de Nederlandse aanvaller: “Ajax wil nog een spits halen”, begint Van Eijden bij FC Afkicken. “Ze willen ook een ander type als Brian Brobbey.”

“Ik vind Brobbey niet bepaald een gifkikker. Dat is Wout Weghorst wel. Als je Weghorst in de spits zet bij Ajax koop je vijftien plus doelpunten. Vanuit dat perspectief vind ik het helemaal niet gek”, zo besluit Van Eijden, onder meer bekend van de Pantelic Podcast.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.