AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Recordinternational staat voor dienstverband bij Ajax’

Wesley Sneijder heeft een goed gesprek gehad met de F-side van Ajax. De voormalig speler van de Amsterdammers heeft zijn excuses aangeboden en de strijdbijl lijkt begraven te zijn. Hier maakt de recordinternational melding van via zijn Instagram.

De fanatieke aanhang van Ajax wilde hem in eerste instantie niet terug, nadat hij was verschenen in een spottend filmpje. Daar lijkt nu verandering in te zijn gekomen, nu ook de F-Side in een statement heeft aangegeven dat Sneijder wat hen betreft weer welkom is bij Ajax. “Ook wij hebben onze frustratie geuit. We waarderen het enorm dat Wesley de moeite heeft genomen om contact met ons op te nemen en ons in het supportershome te woord te staan. Voor vele Ajacieden is Wesley een icoon van onze club, we hebben voor hem in de hekken gehangen. Voor ons is de kou uit de lucht. Alles wat er is gebeurd sluiten we hiermee af. Welkom thuis Wesley.”

Daarmee lijkt de weg vrij te zijn voor Sneijder voor een terugkeer bij Ajax. Mogelijk gaat de oud-middenvelder een rol vervullen binnen de technische staf van Maurice Steijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.