AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax zet door en gaat nu voor tienvoudig international’

Ajax heeft een nieuwe speler in het vizier. Het gaat om de 24-jarige linksbenige verdediger Hiroki Ito die onder contract straat bij het Duitse VFB Stuttgart. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van.

Hij werd door Mislintat, destijds werkzaam voor Stuttgart, in de zomer van 2021 op huurbasis gehaald van het Japanse Jubilo Iwata, waarna een jaar later de verdediger voor vierhonderdduizend euro definitief werd overgenomen. De Japanner heeft bij Stuttgart nog een contract tot medio 2025.

De 24-jarige Ito, die tien interlands voor Japan achter zijn naam heeft staan, is echter geen goedkope optie voor Ajax, gezien zijn huidige transferwaarde op ongeveer zestien miljoen euro wordt geschat. De ochtendkrant meldt ook dat bronnen rondom Ajax hebben aangegeven dat Mislintat op meerdere borden schaakt, gezien de komst van Ito mogelijk te duur kan zijn of dat de Japanner zelf niet naar de Eredivisie wil.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.