AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Geef ons een selectie die de verwachtingen waar kan maken’

Steven Berghuis maakt zich grote zorgen over de kwaliteit in de selectie bij Ajax. In een gesprek met het Algemeen Dagblad laat hij weten vooral het vertrek van Dusan Tadic als een harde klap te hebben beschouwd.

“Het is nu te broos. Vooral achterin, het fundament van je elftal”, aldus Berghuis. Volgens de aanvaller ontbrak vorig seizoen elke vorm van balans in de selectie van Ajax. “Iedereen verwacht dat Ajax revanche neemt en nu weer om de titel speelt. Maar de spelers zijn daarin het belangrijkste.”

De aanvaller snapt niet dat er na het vertrek van onder anderen Jurriën Timber en Dusan Tadic nog geen adequate vervanging is gehaald. “Geef ons dan een selectie die de verwachtingen waar kan maken”, zegt Berghuis. Hij wil niet nog een rampseizoen zoals het afgelopen jaar.

Volgens de Routinier hebben de jonge spelers bij Ajax een solide groep nodig om zich te ontwikkelen. “Die balans is er nog niet. Over twee weken staat Heracles voor de deur. Dat is vrij snel”, aldus Berghuis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.