AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax is het spoor totaal bijster’

Volgens journalist Valentijn Driessen is Ajax volledig de weg kwijt. Hij denkt dan ook dat de Amsterdammers wederom een waardeloos seizoen tegemoet zullen gaan.

‘Technisch directeur Sven Mislintat zegt vanaf januari met Ajax bezig te zijn, maar na zeven maanden heeft hij geen fatsoenlijke versterking gehaald’, stelt Driessen. De selectie omschrijft hij als ‘een slachtbank voor trainer Maurice Steijn’. Volgens de columnist ontbreekt het Steijn aan ervaring bij een topclub als Ajax.

Driessen is kritisch op het beleid bij Ajax. ‘Mensen zonder enige Ajax-achtergrond, die niet weten waar Ajax voor staat’ hebben er volgens hem de leiding. Hij noemt de situatie bij Ajax een ‘treurige opsomming.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.