AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax zoekt naar mogelijkheden om transfer toch mogelijk te maken’

Ajax zoekt naar openingen om Eduard Spertsyan toch naar Amsterdam te halen. Hier maakt journalist Valentijn Driessen melding van. In zijn column in De Telegraaf worden zelfs constructies via Duitsland worden overwogen.

“Voor hem moet Ajax 10 miljoen euro of meer overmaken naar FC Krasnodar, waarvan de eigenaar nauwe banden onderhoudt met de Russische president en oorlogsvoerder Vladimir Poetin”, schrijft Driessen.

De raad van commissarissen, met kopstukken als als Pier Eringa, Jan van Halst en Annette Mosman, staan toe dat Ajax de 23-jarige middenvelder probeert aan te trekken. “Terwijl Mosmans werkgever – pensioenfonds APG – probeert alle Russische belangen af te stoten, staat zij als Ajax-commissaris toe dat de club mazen in de wet zoekt om de soms onduidelijke sancties te ontduiken. Waarbij zelfs constructies via Duitsland worden overwogen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.