AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax zet volgende transfer in de wachtkamer’

Ajax pakt voorlopig niet door voor doelman Nick Olij. Hier maakt Ajax-watcher Johan Inan melding van. De Amsterdammers willen zich eerst richten op aanvallende en verdedigende versterkingen.

De interesse van Ajax in Olij kan volgens Inan dan ook wel enigszins genuanceerd worden. “Het is niet zo dat Ajax heeft gemeld met de vraag wat hij moet kosten”, vertelt de voetbaljournalist in de ochtendkrant. Dat de Amsterdammers mogelijk een nieuwe doelman willen aantrekken heeft te maken met personele problemen op keepersgebied. “Van Ajax is bekend dat Remko Pasveer een handblessure heeft opgelopen, dus hem zijn ze een paar maanden kwijt.”

Daarnaast lijkt Ajax Jay Gorter te willen verhuren om hem ervaring op te laten willen doen vertelt Inan. “Ik acht de kans groot dat ze hem gaan verhuren aan misschien een Eredivisie-club en hij daarna sterker terugkomt. Als je dat doet, houd je alleen Rulli over en daarop willen ze voorsorteren. Vandaar dat er een lijntje is uitgegooid. Niet naar Sparta, maar wel naar het management van Olij.”

2 thoughts on “‘Ajax zet volgende transfer in de wachtkamer’

 1. Van horssen says:

  Tjonge jonge, dit schiet toch niet op man.
  Haal die versterkingen nou gewoon binnen.
  Straks grijpen we overal naast. Echt om te janken dit beleid.

 2. Roepi roepi says:

  Tjonge jonge, dit schiet toch niet op man.
  Haal die versterkingen nou gewoon binnen.
  Straks grijpen we overal naast. Echt om te janken dit beleid.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.