AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax meldt zich bij Sparta voor Nick Olij’

Ajax wil Sparta-doelman Nick Olij naar Amsterdam halen. Hier maakt De Telegraaf vandaag melding van. Hij zou de concurrentie moeten aangaan met Geronimo Rulli.

Met Rulli en Jay Gorter heeft Maurice Steijn naar eigen zeggen al twee uitstekende doelmannen in huis. De oefenmeester sprak echter al openlijk uit dat hij met Sven Mislintat overweegt om Gorter nog een seizoen aan een andere club te verhuren, zodat hij de mogelijkheid heeft om speelminuten op te doen.

De Amsterdammers lijken daarom open te staan voor een tijdelijke nieuwe werkgever voor het talent, terwijl het ondertussen op zoek gaat naar een vervanger. Dat Steijn bij Olij is uitgekomen, mag geen verrassing zijn. Beide mannen werkten afgelopen seizoen namelijk nog met elkaar samen bij Sparta Rotterdam.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.